Zakelijke markt B2B

Panhuis Aquarel.pngEen mooi boeket bloemen voor de verjaardag van Logo Panhuis.pnguw medewerker of voor die relatie die onlangs ouder is geworden, een plantenarrangement voor op de koffietafel of een boeket in een leenvaas voor op de balie.

Of het nu bloemen zijn om een iemand speciaal of een heel team in het zonnetje te zetten, te bedanken of gewoon om een hart onder de riem te steken, bloemen zijn er voor elke gelegenheid.  

Het mag duidelijk zijn dat mensen blij worden van bloemen. En daarmee zijn bloemen perfect om een ander cadeau te doen.  Dit geldt eigenlijk altijd, maar helemaal in een tijd waarin we extra op elkaar moeten letten.

IMG-20221105-WA0002.jpgWij schikken al bijna 100 jaar de mooiste boeketten in onze winkel aan de Ferdinand Bolstraat in Leeuwarden en zouden dit ook graag voor uw bedrijf verzorgen.

Iedereen kan altijd bloemen bestellen in onze winkel of via onze website panhuis.eu maar heeft u wel eens gedacht aan het openen van een zakelijk account bij ons?

Uiteraard bezorgen wij, of onze collega bloemisten, door heel Nederland en via Fleurop ook over de hele wereld maar er is veel meer mogelijk en u heeft altijd de volledige controle.

Een zakelijk account maken wij voor uw bedrijf aan in ons systeem, afhankelijk van wat u wilt kunt u of uw geautoriseerde medewerkers vervolgens telefonisch of online bij ons bestellen, indien gewenst kan er een verplicht order- of bestelnummer worden toegevoegd, aparte afdelingen worden aangemaakt en kunt u bij aflevering van de bestelling een automatische notificatie krijgen.

Verjaardagen van uw personeel of relaties, jubilea, bedankjes, openingen, u kunt het allemaal vooraf invoeren, u kiest wat u wilt verzenden, bloemen, boeketten of arrangementen uit ons volledige aanbod of uit een keuzelijst, de prijs en de benodigde gegevens en wij verzorgen dit voor u, uiteraard volgens de richtlijnen van duurzame bloemist.

Maandelijks ontvangt u vervolgens van ons een overzichtelijke verzamelfactuur, bij voorkeur digitaal.

Alles nog even op een rij;

  • IMG-20221105-WA0000.jpgBetrouwbare partner (sinds 1935), lid van de Fleurop* coöperatie.
  • Bezorgen in heel Nederland op dezelfde dag is mogelijk tot 12:00 uur
  • Gebruiksvriendelijke, gepersonaliseerde web-interface (authenticatie).
  • U bepaald wie van uw medewerkers mag bestellen (access control) en indien gewenst welke boeketten of arrangementen en tot welk bedrag besteld mag worden.
  • Mogelijkheid voor eigen kaartjes of om het bedrijfslogo in huisstijl mee te drukken op onze kaartjes.
  • Bloemabonnementen voor balie/koffietafel, werkplek of speciale gelegenheden (verjaardagen van medewerkers of relaties).
  • Verder denken wij graag mee met en voor ‘out of the box’-ideeën.

Kortom… waar wacht u nog op!

Interesse? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek of een afspraak op uw of ons bedrijf.

                Telefoon 058- 2124666 of email Panhuis@planet.eu

*Fleurop; Alle aangesloten bloemisten zijn zorgvuldig geselecteerd, worden regelmatig bezocht, en voldoen aan de gestelde eisen betreffende duurzaam ondernemen, kwaliteit & betrouwbaarheid.